Et brag af en bogfest for børnene

En anhænger fuld af bøger

Det vildeste mest vidunderlige højdepunkt i mit forfatterliv var at se børnene flokkes om anhængeren for at få deres eget eksemplar af bogen, Et egern flytter  ind, som jeg har skrevet med hjælp fra eleverne.
 
Biblioteket og Grønnevang Fritidsordning overgik alle drømme om fejring af læselysten, da de bød til bogfest i andledning af, at ‘Et egern flytter ind’ udkom.

Grønne egern allevegne

Hele skolegården var pyntet op med figurer skabt fra illustrationerne fra bogen: Fotokulisser, fodboldmålskiver, popkornbægrer, tatoveringer, skattejagt efter egern og slushicebod.  

Teamet bag bogen

Børnene fra HFO Grønnevang har hjulpet mig med idéer til bogen, men vi har ikke lavet bogen alene. Bogen er udkommet på forlaget Fru Nysgerrig, med Nanna Gyldenkærne som redaktør, Inge Rand som grafiker og med Kim Dalsgaard, der har illustreret historien med sine farverige og varme stil. 
 
Bogen er blevet til som led i Læselystprojektet Flyvende Fortællinger, der er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen. Projektet er et samarbejde mellem Hillerød Bibliotek, HFO Grønnevang og mig.