Holland i fuldt flor

21 Jun

Rejseartikel, Frederiksborg Amts Avis m.fl. 29. maj 2010, tekst og foto af Birgitte Bang Bregnedal

Uddrag: Netop landet i lufthavnen går turen direkte ud til blomsterparken Keukenhof, som jeg har drømt om at besøge i årevis. Foran lufthavnen kører bus nummer 58 direkte ud til parken, men jeg bliver hentet i lufthavnen af min danske veninde, der er hollandsk gift. Hun kender vejen, så det eneste, jeg skal, er at sidde ved siden af og se ud af vinduet. Da vi drejer fra motorvejen, kan jeg skimte en farvestrålende mark ude i horisonten og kort tid efter, er vi omgivet af blomstermarker. De er opdelt i farver, så de fremstår som store ensfarvede områder, der er flade som pandekager. Wauv, det her er storslået, og vi er ikke engang nået frem til blomsterparken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.