Tøser der takler

TØSER DER TAKLER  er en serie om en flok super seje piger, der selv sætter tingene igang og kæmper, fremfor at vente og kun være flinke.

Bog 1 Forelsket

Seriens første bog hedder ‘Forelsket’. I bogen starter Tilde på sin veninde Lauras fodboldhold, mest fordi hun er forelsket i Tobias, der lever og ånder for fodbold. Men er han værd at løbe efter? Det er Tilde i tvivl om, til gengæld hun bliver så glad for fodbold, at det føles lidt som at være forelsket. TØSER DER TAKLER er en serie med fart over feltet. Om venskaber, småkonflikter, fritid, sport og følelser.

‘Forelsket’ udkom 3. september 2018 og er på 53 sider.

Bog 2 Modstand

’Modstand’ er bog to i serien. Bogen handler netop om, hvordan man skal klare og overvinde modstand. For hvordan skal Tilde skaffe 500 kr., så hun kan komme med sit hold til stævne?

Hun lover at dele aviser ud for sin søster i en måned. Men hun skal knokle, mens veninden Laura og de andre piger fra klassen hygger sig sammen. Tilde har ondt af sig selv. Men så opdager hun, at Jasmin fra holdet slet ikke mås pille fodbold for sine forældre. Vil det mon lykkes Tilde og Jasmin at komme med på weekend?

‘Modstand’ udkom den 5. november 2019 og er på 55 sider.

Serien Tøser der takler

Serien udkommer hos Gyldendal og egner sig til elever fra 3. til 6. klasse, men også for de lidt yngre elever, der vil læse om Tøser, der takler.

Man behøver ikke at være hverken sports- eller fodboldinteresseret for at give sig i kast med serien ‘Tøser der takler’, for mange læsere vil genkende oplevelsen af venskab, modgang og ønsket om at være en del af fællesskabet, selvom ikke alle har den samme baggrund.

Grafisk designer Inge Rand har lavet forside samt de små fine illustrationer (vignetter), der indleder hvert kapitel.