Kampen på kanten – bog 5 i Drømme og driblinger

Kampen på kanten er femte bog i fodboldserien DRØMME OG DRIBLINGER, der udkommer hos Gyldendal. Bogen udkom i januar 2017.

Kampen på kanten

Kampen på kanten handler om kantspilleren Rasmus, hvis ét og alt er fodbold. Men så bliver han bortvist fra klubben, fordi hans kontingent ikke er blevet betalt. Han må først komme tilbage på holdet, når der er betalt. Men hjemme hos Rasmus mangler der altid penge, og hans mor falder tit i søvn på sofaen ved siden af en tom vinflaske. Det eneste Rasmus drømmer om er at komme tilbage til vennerne på Kystbys fodbold. Hvad skal Rasmus gøre?

DRØMME OG DRIBLINGER

Hvert bind i serien er en selvstændig historie om fodboldholdet fra Kystby, og der er ny hovedperson i hvert bind, så læseren kommer rundt på hele banen og hjem til alle familierne. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden. I Den nye træner er forsvarsspilleren Simon hovedperson. Han ryger af holdet til fordel for den nye træners søn. Kommer han tilbage på holdet? I Pinlige fædre er målmanden Kasper hovedperson. Hans far går meget op i fodbold, det er Kasper glad for, indtil den dag, hvor det går galt. I Bænk eller bane? er 2. holdsspilleren Oskar hovedperson. Oskar er startet på fodbold senere end vennerne fra skolen, så han drømmer om at spille på 1. holdet. I Mål under pres er Viktor hovedperson. Viktor er topscorer på holdet, men pludselig kan han ikke score mere. Hvad er han, hvis han ikke kan score mål? Læs om serien hos Gyldendal