Lektøren kan lide Pinlige fædre

21 Sep

Pinlige fædre 1-2I dag kom der lektørudtalelse på Pinlige fædre, der er andet bind i min fodboldserie DRØMME OG DRIBLINGER, der udkommer hos Gyldendal.

Jeg har ventet i stor spænding på, hvordan lektøren ville tage imod bind to og dermed hele idéen med fodboldserien om drengene fra Kystby.

Lektørudtalelsen er heldigvis så positiv, at jeg er jublende glad.

“Bogen vil vække lykke…”

Her er nogle citater derfra:

“I denne bog følger vi målmanden Kasper, hvis far altid er med til kampene, men som opfører sig pinligt. Så Kasper må lære ham om fairplay på tilskuerrækkerne.”

“Bogen vil vække lykke blandt fodboldglade drenge og piger”

“God hverdagsfortælling fra fodboldens univers.”

“Bogen anbefales til både skole- og folkebiblioteker, hvor der altid er stor efterspørgsel på bøger om fodbold, og samlingen derfor aldrig bliver stor nok”

Lektørudtalelsens betydning

Den største kunde til denne type bøger er skolebiblioteker og folkebiblioteker. Bibliotekerne køber bøger ind på baggrund af lektørudtalelsen om bøgerne. Derfor er det altafgørende for udbredelsen af bogen, at den får en god lektørudtalelse.

Det har Pinlige fædre i den grad fået. Og jeg ånder lettet op over, at bind 2  og dermed serien DRØMME OG DRIBLINGER har fået så fornem en modtagelse. Nu dukker Pinlige fædre nok snart op på biblioteker rundt omkring i landet og kan give selskab til Den nye træner.

Om Pinlige fædre

I Pinlige fædre følger vi Kasper, der er målmand hos Kystby. Hans far tager altid med til holdets kampe. Det er Kasper glad for, indtil en dag, hvor det går helt galt.

Kaspers far råber af træneren og af Kaspers venner. Det er så pinligt, at Kasper ikke vil stå på mål mere. Men kan holdet klare sig uden Kasper? Og tør han sige noget til sin far?

Om DRØMME OG DRIBLINGER

DRØMME OG DRIBLIGNER er en fodboldserie for de 9-12 årige, den er rigt illustreret af Mikkel Straarup Møller og udkommer hos Gyldendal.

Det er en serie om at have det sjovt (det meste af tiden), mens man bliver bedre til fodbold. Alle har sin plads på banen, ingen kan klare kampen alene.

Hvert bind i serien er en selvstændig historie om holdet fra Kystby, og der er ny hovedperson i hvert bind, så læseren kommer rundt på hele banen og hjem til alle familierne.