Maria Montell har indlæst lydbog

Maria Montell har indtalt Pigen med sherifstjernen som lydbog. En helt særlig ære at Maria har lagt sin velkendte, smukke og inderlige stemme til min roman. Og så er det dobbeltdebut, da det er første roman for os begge.

Maria Montell: ”Jeg har indtalt min første roman Skrevet af Birgitte Bregnedal, som også debuterer, som romanforfatter. Så to romandebutanter kan I lytte til og helt gratis på ereolen! Jeg kan afsløre, at jeg har indtalt den i mit gæstehus i fred og ro fra hele hverdagens tumult. Kun afbrudt af børn, mand og hunde der jo som regl, altid har brug for et eller andet Romanen foregår på landet og derfor kunne det ikke passe bedre, at den skulle oplæses hos mig Læs eller lyt hvis I lyster ,” skrev Maria Montell på sin Facebookside, da romanen udkom som lydbog.

Den kan lyttes på eReolen og en række streamingtjenester.