Hjemmebane

Forlag
Nyt Dansk Litteraturselskab
Udgivet
2021
DEL AF Serie
Udenfor United, nr. 2

’Hjemmebane’ er bog to i serien ’Udenfor United’, endnu en historie om Lasses mærkelige fodboldhold, som han startede i seriens første bog. I ’Hjemmebane’ får Lasse omsider nok af sin tyranniske far, der ydmyger ham igen og igen.

Lasse træder i karakter og sætter sin far på plads, selvom det betyder, at han ikke længere kan bo hjemme, bliver sofasover og ligefrem hjemløs. Men alt er bedre end at blive boende hjemme.
Serien ‘Udenfor United’ har en humoristisk tone om en flok outsidere, der er fælles som fodbold.

Bøgerne ’Udenfor United’ og ’Udenfor United – Hjemmebane’ er historier om et fodboldhold for en flok outsidere, som Lasse forsøger at holde sammen på. Men det går bestemt ikke smertefrit at samle de meget forskellige spillere, der har hver deres udfordringer at kæmpe med.

I begyndelsen af seriens anden bog, ‘Hjemmebane’, bor den 23-årige Lasse stadig hjemme hos sin tyranniske far. Det er han temmelig træt af, så han vil flytte hjemmefra, men hvor skal Lasse flytte hen? Samtidig mangler Lasses fodboldhold, ’Udenfor United’, et sted at spille fodbold. Det ser temmelig sort ud, men vil det lykkes for Lasse at finde et sted at bo, og finder holdet en hjemmebane?

Andre bøger i samme serie

Birgitte-Bregnedal-Udenfor-United