Hattrick i Drømme og driblinger

Hattrick i D&D LilleI januar udkom den tredje bog Bænk eller bane? i fodboldserien DRØMME OG DRIBLINGER. Så nu er der hattrick i serien, der har fået flotte anbefalinger af landsholdsspiller William Kvist.

Bænk eller bane

Cover Bænk eller bane- lilleBænk eller bane? handler om Oskar, som spiller fodbold hos Kystby. Han går i klasse med dem fra 1. holdet, men han er selv på 2. holdet. En aften ringer Alex, som er træner for 1. holdet. Mon Alex vil have Oskar op og spille kamp på 1. holdet? Kan det virkelig være rigtigt?

For drenge, der elsker fodbold

DRØMME OG DRIBLINGER er for drenge, der elsker at læse om fodbold. Hvert bind er en selvstændig historie om holdet fra Kystby, og der er ny hovedperson i hvert bind, så læseren kommer rundt på hele banen og hjem i alle familierne. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden. Målgruppen er 8-12 år, men kan også læses højt for yngre drenge og piger, der elsker fodbold.

DRØMME OG DRIBLINGERForside bind 4 Mål under pres

DRØMME OG DRIBLINGER er en ny fodboldserie om drengene fra Kystby. En serie om at have det sjovt (det meste af tiden), mens man bliver bedre til fodbold. Alle har deres plads på banen, ingen kan klare kampen alene. De første bind i serien er Den nye træner, der har forsvarsspilleren Simon som hovedperson og Pinlige fædre, der har målmanden Kasper som hovedperson.

Bind 4 i serien

Næste bind i serien er Mål under pres, der har topscoreren Viktor som hovedperson. Bogen udkommer senere på året.