Pinlige fædre er udkommet

Pinlige fædre fra forlagetI dag udkommer Pinlige fædre, der er anden bog i serien DRØMME OG DRIBLINGER.

Første eksemplar frisk fra forlaget

Jeg fik det første eksemplar af Pinlige fædre i hånden for tre uger siden. Men først i dag udkommer bogen og giver bind 1 Den nye træner selskab, så der nu er to bøger i fodboldserien DRØMME OG DRIBLINGER.

DRØMME OG DRIBLINGER

Hvert bind er en selvstændig historie om holdet fra Kystby, og der er ny hovedperson i hvert bind, så læseren kommer rundt på hele banen og hjem til alle familierne. Drømme og driblinger 1 og 2-054Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

I Den nye træner er forsvarsspilleren Simon hovedperson. Han ryger af holdet til fordel for den nye træners søn. Kommer han tilbage på holdet?

I Pinlige fædre er målmanden Kasper hovedperson. Hans far går meget op i fodbold, det er Kasper glad for, indtil den dag, hvor det går galt.

Kaspers far kommer op at toppes med nogle fædre fra modstanderholdet og han råber af både hans holdkammerater og træneren.

Kasper vil ikke stå på mål mere, men kan holdet undvære ham? Og tør han sige noget til sin far?

Næste bog i serien DRØMME OG DRIBLINGER

Den tredje bog i serien er Bænk eller bane?, der har udskiftningsspilleren Oskar som hovedperson. Oskar er startet på fodbold senere end vennerne fra skolen. Han drømmer om at få en kamp på 1. holdet sammen med vennerne.

En aften ringer træneren, men kan det virkelig passe, at Oskar skal spille på 1. holdet?

Læs om serien hos Gyldendal