Gry på rideskole – bog 3 i Gry & Gloria

‘Gry på rideskole’ er den tredje bog i hesteserien Gry & Gloria om pigen Gry og hendes pony Gloria. Bøgerne er skrevet i et letlæst sprog og illustreret varmt på alle opslag af dygtige Lotte Nybo, så de egner sig til de første års læsning fra 6-8 år.

Gry på rideskole

I ‘Gry på rideskole’ skal Gry på rideskole, men det er ikke nemt, for Gloria vil helst blive hjemme hos hesten Rosa. Så de kommer slet ikke på rideskolen som planlagt. Ugen efter lykkes det at komme over på rideskolen, hvor Gry skal lære at vise Gloria, hvem der bestemmer.

Tidligere bøger i serien

Bogen er den tredje bog i serien Gry & Gloria, hvor alle bind er en selvstændig historie, der kan læses uafhængigt af de andre. Den første to bøger udkom i maj 2016 og har titlerne hedder ‘Gry får en pony’ og ‘Gloria løber væk’. Bog 3 og 4 udkom begge i marts 2017. Serien udkommer hos forlaget Alinea og er del af forlagets Blå Læseklub.

Hvordan får du fat i bøgerne?

Bøgerne kan lånes på Folkebiblioteker og skolebiblioteker i hele landet eller købes hos Forlaget Alinea her, hos online boghandlere eller bestilles hjem hos den lokale boghandler.