Bider Gloria?bog 4 i Gry & Gloria

Gry og Gloria 3

‘Bider Gloria’ er den fjerde bog i hesteserien Gry & Gloria om pigen Gry og hendes pony Gloria. Bøgerne er skrevet i et letlæst sprog og illustreret varmt på alle opslag af dygtige Lotte Nybo, så de egner sig til de første års læsning fra 6-8 år.

Bider Gloria?

Der er byfest i parken, og Gry har meldt sig til at trække ture med Gloria og tjene penge ved det. Men Gry er nervøs, for hvordan kommer det til at gå? Til at begynde med forløber det fint, men så kommer der en pige, der ikke er sød ved Gloria. Hvad skal Gry gøre?

Tidligere bøger i serien

Bogen er den fjerde bog i serien Gry & Gloria, hvor alle bind er en selvstændig historie, der kan læses uafhængigt af de andre. Den første to bøger udkom i maj 2016 og har titlerne hedder ‘Gry får en pony’ og ‘Gloria løber væk’. Bog 3 og 4 udkom begge i marts 2017. Serien udkommer hos forlaget Alinea og er del af forlagets Blå Læseklub.

Hvordan får du fat i bøgerne?

Bøgerne kan lånes på Folkebiblioteker og skolebiblioteker i hele landet eller købes hos Forlaget Alinea her, hos online boghandlere eller bestilles hjem hos den lokale boghandler.